För ett och ett halvt år i “Milano”

Resultatet av Destros halvårsliga tal för Milan var emellertid en besvikelse. 3 mål i 15 Serie A-matcher – inte det resultat som Rossoneri-cheferna hoppades på. Milano ville absolut inte logiskt vilja köpa Mattias kontrakt från romer, som sommaren 2015 tackade gärna erbjudandet från Bologna med 8,5 miljoner euro och skickade Destro till det röda blå lägret.

Luis Adriano

Pentek hade tur med numret i Milano. Han undvikde förbannelsen

Han spelade i “Milano” under nummer 9 i säsongen 2015/16.

Under säsongen 2014/15 lyckades Luiz Adriano göra 9 mål i Champions League för Shakhtar. Liknande prestationer lockade ledningen för “Milano”, som tilldelades sommaren 2015, 8 miljoner euro för köp av brasilianska. Inledningsvis fick Luiz Adriano i Milano det nionde nummeret, men ett år senare, med tanke på att numret inte var lyckligt, ändrade han det till sjunde.

För ett och ett halvt år i “Milano” på Luiz Adrians konto var det bara 6 mål i 36 matcher, som han innehöll inom ramen för alla turneringar. Det var självklart inte tillräckligt för att Rossoneri skulle vara nöjd med det brasilianska bidraget. Dessutom bar Adriano och den italienska pressen bokstavligen italienska pressen – i slutet av 2016 kallade La Repubblica Luis absolut den värsta överföringen av italiensk fotboll. Det är inte överraskande att Milan i januari 2017 kom överens om att släppa brasilianen fram till Spartak Moskva som friagent, för att inte betala honom en allvarlig lön enligt italienska klubbens normer.

Gianluca LAPADULA

Pentek hade tur med numret i Milano. Han undvikde förbannelsen

Han spelade i Milano på nummer 9 i säsongen 2016/17.

Sommaren 2016 överraskade Milan alla och till och med sina egna fans genom att signera från den blygsamma Pescara av den lilla kända Gianluca Lapadoulou. Rossoneri-fansen upplevde ännu mer överraskning när denna anfallare fick en “nio” på baksidan.