Målvakten Sergei Chernik kämpar

Winger Georgy Papunaishvili (hur många bärare av detta namn är på Georgiens territorium) skyddar framgångsrikt färgerna på “Zaragoza”, som han bytte från det georgiska “Dinamo” Tbilisi fotbollslaget sommaren 2017.

Gallop Union

Solig Azerbajdzjan är representerad i europeiska ligor av mittfältare Dmitry Nazarov från Erzgebirge, som historiskt har många infödda från Sovjetstaten och Eddie Pascual från Alcorcon. Den sistnämnda, trots namnet och efternamnet, är en aserbajdsjan på moderlinjen.

Målvakten Sergei Chernik kämpar för ära av fraternal Vitryssland, som inte övergav Nancy även efter att ha flyttat till Ligue 2, medan Ryssland representeras på fotbollskortet av en inhemsk i Kalmykia Stanislav Ilyuchenko från Duisburg och tidigare Anji-spelare Alexander Zhirov, på sommaren ganska oväntat för många som åkte till Sandhausen. Estland hedrade utseendet på Ragnar Klavan, som spelar i Cagliari och Matthias Käyt, som gjorde sin debut till landslaget tidigare än för Fulham som höjde honom (förresten väntar vi fortfarande på debuten).

Brave Legion. Hur besegrar spelare från post-sovjetiska rymden Europa?

I Ryssland är huvudstjärnorna Denis Cheryshev från “Valencia” och hans kollega i landslaget Alexander Golovin, som fortfarande är förbryllad över var han gick förra sommaren. Om Denis konsekvent plågas av skador som hindrar honom från att visa sin fulla potential, så finner Golovin, efter att Monegasques återigen ledde Leonard Zhardim, gradvis sig själv. Mittfältaren i det ryska landslaget gjorde två mål i de sista matcherna, efter att ha börjat sluta träna 30 miljoner euro som betalades för det förra sommaren. Låt oss hoppas att snart i Monaco, där Alexander spelar sida vid sida med den legendariska Cesc Fabregas, kommer vi att se Golovin, som skenade i CSKA och det ryska landslaget.