Under den här tiden hade Torres

Alessandro MATRI

Han spelade i “Milano” under nummer 9 i säsongen 2013/14.

Den följande säsongen signerade Rossoneri från Juventus för att förstärka attacken av Alessandro Matri, som blev den nya ägaren till den nionde t-tröjan. Det var förväntat att denna italienare, som på sätt av leken liknade Filippo Inzaghi, skulle kunna följa i hans berömda föregångares fotspår, men överföringen var igen ett misslyckande.

Under första halvan av säsongen gjorde Matri bara ett mål i 15 Serie A-matcher, varefter han skickades till Fiorentina i januari. Sedan återvände Alessandro till Milano endast för att bli lånad igen till en annan klubb. Så i spelarens karriär framträdde “Genua”, “Juventus” och “Lazio”. Sommaren 2016 gick Matri som friagent till Sassuolo, där han fortfarande utför.

Fernando TORRES

Han spelade i “Milano” under nummer 9 i säsongen 2014/15.

Den spanska toppspåraren överfördes till Milano från Chelsea med höga förväntningar. Men som hans två föregångare, som fick en “nio” på en T-shirt, lyckades hålla sig i laget i endast sex månader.

Under den här tiden hade Torres bara ett mål i 10 matcher i Serie A, och fansen var helt besvikna över spaniens förmågor. Som ett resultat, i början av januari överenskom Milan med Chelsea att köpa Torres-kontraktet för 3 miljoner euro, men bara att byta ut det till Atletico Madrid för ett års hyra av Alessio Cherchi nästa dag.

Mattia DESTRO

Pentek hade tur med numret i Milano. Han undvikde förbannelsen

Han spelade i “Milano” under nummer 9 i säsongen 2014/15.

Tre veckor efter att Torres lämnade, gjorde Milan ett avtal med romerna om att hyra till slutet av säsongen Mattia Destro. Italienaren, som tillbringade en bra årstid 2013/14, fick den nionde siffran och bestämde sig för att övervinna den numerologiska förbannelsen som satte sig i arbetet.