Andra försök på poäng. Pardubice vill förbättra effektiviteten mot Färjestad

Servera Svensk meny: Linköping, HV71, Frölunda, Brynäs, Djurgården. De vet redan tarmarna av arenan i Pardubice. Nu kommer hans färdigheter på isen för att tjäna andra parten i Elitserien, nio-time ligamästare Färjestad. Och för att citera tränaren Milos Riha klubben med mer än åttio års tradition ännu farligare än Davos, som gick från Tipsport Arena förra veckan med en seger 3: 2nd Home

“Svensk Hockey anser bättre, även om Swiss Tack vare det arbete som de senaste 20 åren kom till en hockey supermakt. Men Sverige är fortfarande på och dessutom Färjestad slutar i ligan regelbundet i toppositioner. Därför är han mer högre kvalitet “, säger Riha.

Den nordiska mančaft men upplevde inte förra säsongen bara lysande.Han slutade upp till tionde övergripande och gick inte ens till Champions League. Home lost to Davos 0: 4.

“Men det var bättre för Davos att spela viktiga ögonblick,” sade tränaren. Färjestad spelade ett bättre spel i hälften, men det var värdelöst. I ditt eget dubbel försvagning sköt kaptenen Ambühl, som spruckna svenskarna.

“fallit bort i koncentration, som alltid när du har bättre chanser och inte konvertera. Det är psykologiskt fruktansvärt krävande om du får ett dumt mål. För dem var det ett slag, sedan medgav ytterligare två fast och var i stort sett matchen “, säger Riha.

De tjänster som var på gårdagens träningspass nästan alla spelare utom representanter ungdoms.Fit redan målvakt Robert Kristan, medan den första attacken saknas fortfarande, Jan Stary, som förutom duo Rolinek-Sykora blockerad unge Poulíček.

“Set oss lite komplicerat, men jag är inte intresserad av vad sammansättning vi ombord, vi vinna ändå, “råder Riha.

Färjestad förra året drog tjeckiska anfallaren Milan gryta, som var fyrtio poäng (20 mål och 20 assist), den mest produktiva spelare.

” ändå de har utmärkt individualitet baserad på defensiva och offensiva färdigheter individer visar en sofistikerad kollektivt spel. Mycket kraftigt främjas över dem, fem har en kompakt, “han noterade Riha. “Vi vill att studsa tillbaka från den sista matchen i matchen, bara vill vara mer effektiva.När jag såg lösningen på situationen saknade jag aggression. Det är vad vi vill lära oss, “tillade han.