Champions League: Pardubice succumbed till Färjestad, Vítkovice lyckades i Vitryssland

Ostans i Grodno besegrade sig i öppningslagen med tre svagheter och i den 19: e minuten kom de till ledningen. Efter Vandas-missilen studsade pucken före Balan, som lätt slutade i vänster mål. Innan halva matchen höjde Vandas målvakten Samankova med ett skott över det övre vänstra hörnet. Målvakten Pavel Kantor har gjort ett rent konto.

Vítkovice höll ledningen till slutet och efter ett första hem nederlag med Mannheim 1: 2 förbättrade de sin balans.Efter att ha slagit team av tjeckiska coach och exvítkovického försvarare Milos Holan, som också fungerar quarter Daniel Seman och anfallaren Milan Mikulík, bara för att avancera fredag ​​i ett hem repris Grodno någon nederlag.

Pardubice efter en vecka gammal förlorar till Davos 2: 3 misslyckats eller den andra heman föreställningar och kämpa för avancemang till Därefter tog avsevärt komplicerat. För att flytta in i slutspelet måste vinna under ordinarie tid som torsdag i vedergällning i Karlstad, och på lördag i Davos is.

Východočeši inte använda power play i början, och inte heller möjligheten nezužitkoval Marcinko och 14 minuter glädjer gästerna. Även gulasch sköt på att bryta klubban, men glädje kommer Cristannus överträffade Johan Persson. Home försökte förgäves att klara, hjälpte dem ännu fler fördelar.Försäkra gästerna kunde i slutet av den andra delen av gryta.

Canadian målvakt Pogge i mål Färjestad medgav bara 50 minuter in i matchen, när det överträffades tätt på power play fyra mot tre Svoboda.

“Four vi tränade inte ens för tre. Tränaren visade mig under en paus där jag stå emot Blaz (Gregorc) Om två spelare, men perfekt hittade mig, jag var där ensam en stund och sköt. Jag visste att målvakten kommer att vara på min sida, så jag sköt mot bortre krysset “, säger Jakub Svoboda fanklubb webbplats.

Men gästerna svarade snabbt 20 sekunder efter Johansson försök kolliderade olyckligt han skridskor pucken i sin egen mål Bokros. Vid 55.Även minut raderas förluster efter tjuren skott från vänster cirkeln Rolinek, men dess slag mot vänster goalpost beslutat Ryno.

“Under den första perioden var vi mycket värre team, vi kunde samla fler mål. Färjestad är bättre mot Davos. De spelade mycket bra, deras omnumrering och spelar i defensiv zon var stora. Kanske det passade matchen oavgjort, men tyvärr är det inte fungerade “sade Svoboda

Hockey Champions League – Round 4

Linköping – HIFK 2: 0

Klagenfurt – Košice 2: 3

kalpe Kuopio – Stavanger 2: 1

Sheffield Steelers – JYP 2: 4