Dungeon Club? Nej, Mlada Boleslav vill bekräfta att det har mycket mer

“Det finns en bra gäng, och jag vill vara där och ta reda på vad han kan göra,” sa erfarna kapten David Excellent. Han var den drivande kraften bakom den grupp som våren överraskade i Pilsen första omgången och kvartsfinalen besväras mycket gynnad Trinec.

Utmärkt i Mlada Boleslav förblir fast beslutna att fortsätta, och det är mycket viktigt för tränare information. Faktum är att förekomsten av tränaren Frantisek Vyborny i skapandet av sin son David spelade en nyckelroll.

Och kanske inte bara honom. Klubben från centrala Böhmen kommer in i nästan samma sammansättning i det nya året. Efter den framgångsrika säsongen var det ett minimum av förändring, mycket viktigare var att behålla det befintliga stödet.Förutom utmärkt, det var som Lukas Pabiška och speciellt målvakten Martin Ruzicka.

Han mycket utökade lån från Pardubice. “Vi är väldigt förtjusta av detta, för Martin hade en stor kredit för att flytta till playoffs. Höll oss i det “, instämde vid upprepade tränare och ledning.

Har den slovenska försvaret Mitja Robar, som förlängs ett kontrakt på två år som hans tjeckiska kollega Ctirad Ovčačík.

A tillägg? Den största förstärkning är förmodligen försvararen Marek Trončinský, som visade sig i Boleslav på lån i december och januari. “Det var dags för oss att förmåner och jag kommer inte förneka att vi ville behålla.Detta tyvärr misslyckades, men nu är vi nöjda “berättade manager John Tuma.

Trončinský tjugosex kom från Trinec, där gruppen inte få ut upp så mycket utrymme. I vilket fall som helst, det borde ändras i Boleslav. “Jag förväntar mig att vara väldigt upptagen här,” tänker en erfaren försvarare på sin ålder. Detta kommer också att hjälpa tillbaka Voráček Thomas, som kom från den närliggande staden Liberec.

Som anfallare Tomáš Urban och Michal Barta. Offensiven förstärktes också av Radim Hruška från Karlovy Vary. De vill alla ersätta veteran Michal Bros, som avslutade sin karriär efter säsongen. Anledningen var, bortsett från ålder och utmattning av hockey också långsiktiga problem med matsmältningen och tre hjärnskakning.

Andra förändringar har inte relaterade till spelarens trupp.Det viktigaste är att ägaren av klubben inte längre Radim Vrbata, som befann sig utomlands som en professionell spelare i NHL kan inte fjärrstyra. sålde därför sin andel Jan blyg, longtime chef för organisationen.

Central Bohemia Dessutom har en pakt Usti nad Labem. Även om det är konstigt, eftersom dessa två lag tillsammans nyligen på krig för att avancera till Extraliga, men när det gäller en rationell lösning. Norra Böhmen hade ekonomiskt uskromnit Boleslav och kommer väl till pass när, om nödvändigt, kommer att kunna dra sig ur Premier League-spelare.

Nej, skridskoåkning klubb kan inte längre syftar till att ge frälsning i Extraliga.Denna klubb vill flytta och bevisa att den tillhör de stabila aktörerna i extraliga samt avspelningen.